onsdag den 4. august 2010

Natja og Krispin´s hvalpe er nu 4 uger gamle


Det er vores 2. kuld hvalpe i år, et kuld vi har glædet os til at tage imod og til at passe og pleje de næste mange uger. Det er så spændende at se og følge den daglige udvikling for hver enkelt hvalp. Vi synes en hvalp bør præges så meget som muligt på en almindelig dagligdag, med hvad der dertil høres af lyde i et hjem. Hvalpen er med i vores dagligdag og de er sammen med deres mor så meget hun ønsker det.
Der er nu allerede gået 4½ uge siden de små banditter kom til verden og tænk de går allerede rundt på deres små usikre ben og vil meget gerne ud på stue og køkken gulvet for at se mere på den store verden. De er nu blevet navngivet og godkendt via DKK.

Ahl´s Via Viol – bi-blue tæve
Ahl´s Via Vigga – blue-merle tæve
Ahl´s Vakse Viktor – bi-blue han.
Ahl´s Via Venessa – sort-hvid tæve.
Ahl´s Vibe – tricolour tæve.

Hvalpene har haft besøg og Viol har fundet sin nye familie. Vi har allerede klaret booking af kalenderen til flere besøg til Viol. Vi ønsker at vore hvalpes nye familier kommer så ofte det er muligt – og helst en familie af gangen så alle for mest muligt ud af dette. Der er også mange ting der skal snakkes om bla. pasning, pleje, træning m.m.

Som altid ser vi altid selv vores kuld an – vi har ikke mange hvalpe om året at vælge imellem – så hvis der nu sidder en hvalp og piver – ta mig – så må vi jo holde godt øje med det!!!

Vi fik taget nye billeder af hvalpene i mandags, det skulle nås imellem pakning m.m. til Finlandsturen. Vi nåede det hele og vores hjemmeside er ved at være opdateret igen.

1 kommentar:

  1. Jättecharmiga! De är såå himla söta!

    Hälsning från Diana o Samo

    SvarSlet