tirsdag den 24. august 2010

16.08.10 En Epoke er slut


DKCH, VDHCH + klub Ahl´s Jo-Jo Joshva indstiller sin udstillingskarriere – snøft snøft – en sort/hvid med hans udstråling finder man ikke på hvert et gadehjørne set med vore øjne . Joshva er vores første sorthvide i kennelen, i kuldet var der 2 sorthvide og 2 zobelhvide. Joshva har en sorthvid bror Jaffa Juice der bor tæt ved os, Jaffa fik desværre vokseværk i forhold til Joshva og blev lidt over 40 cm, hvilket vi fortsat er meget kede af , fordi han har et meget udtryksfyldt hoved som sin mor Frække Frida og hans bevægelser er også som Frida, i det hele taget så ligner Joshva nok mest sin far og Jaffa sin mor.

Joshva opnåede som den første sorthvide i Danmark at blive Dansk Eksteriør Champion – til stor jubel for os og alle hans fans.
Joshva har siden han var ung trænet agility med Ivan, men har kun været til få konkurrencer, tiden har været for knap, idet Ivan har skulle tage sig af flere ting i hjemmet, da jeg fik store rygproblemer og måtte opereres, håbet er nu at Ivan og Joshva i 2011 begynder at løbe konkurrencer. Joshva er en nysgerrig hund og skal helst have det hele med - der ligner han sin mor Frække Frida. Joshva ramte under træning en forhindring forkert og stødte sine fortænder, så det begynder at bløde. Vi har længe håbet på at stødet ikke havde ødelagt hans 2 fortænder, men de blev mere og mere sorte og i de sidste måneder blev de løse og den ene er nu faldet ud og den anden er på vej til det samme. Det er jo ting der kan ske, vore hunde skal have lov til at lege og fjolle sig, det holder dem i gang, men det er godt nok trist at dette skulle ske hvor han kun manglede et cacib mod det internationale championat.

Joshva forbliver i familien som agility-, familie- og måske rallyhund, kun tiden vil vise hvad vi kommer i gang med med ham. Joshva er ingen avlshund og har aldrig været det, han er og har altid bare været vores dejlige sorthvide dreng, der elsker knus og kram og vi håber på mange gode oplevelser sammen med ham endnu.

Joshva har opnået:
Det danske eksteriørchampionat som den første sorthvide i Danmark – historie blev skrevet den dag.
BIR, BIM placering i Danmark og 2 BIM placeringer i tyskland. På sin sidste udstillingsdag opnåede han at blive Tysk Eksteriør Champion og Klub Champion i klubben for de Britiske hyrdehunde.

Joshva har desuden opnået 3 x cacib – 1 i DK og 2 i DE, han manglede kun et til det internationale championat, men sådan skulle det ikke være.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar