tirsdag den 24. august 2010

22.08.10 Hvalpebesøg samt besøg af Ahl´s Roma Rasim (Darwin)og Ahl´s Tjalfe (Tjalfe)


Ovenfor ses Tjalfe og Krispin

Krispin og Natjas hvalpe er nu blevet 7 uger og sikken en aktivitet der er blevet indenfor den sidste uge. De har alle 5 været i haven sammen med deres mor og det var lige sagen. Deres aktivitetsområde bliver udvidet for hver dag, og de bliver løbende præsenteret for hele hjemmets aktiviteter. Man skal træde varsomt når man går rundt i køkken og stue for pludselig leger en hvalp foran benene eller en hvalp bider fat i buksebenet eller driver os af sted, man skal konstant være parat til lidt at hvert. Vi bruger desuden masser af køkkenrulle for de små er sørme utætte og når man skal, så skal man.

Darvins familie skulle ned for at se Vakse Viktor live, de har fulgt ham siden hans fødsel via billeder og samtaler. De har ønsket sig en Krispin x Natja hvalp, fordi de er blevet så glade for Tjalfe som Elsebeth (naboen) ejer og som er Darwins bedste legekammerat udover Phillip. Kasper var ikke i tvivl om, at det skal være Viktor, der skal flytte op til dem og blive hans hyggehund og mors arbejdshund.

Darvin og Tjalfe skulle lige have et tjek, som vi altid lover vores hvalpekøbere, de var begge ordnet flot, de specifikke ting som ørerklipning er ikke det letteste at blive dus med. Vi viste ørerklipning m.m. og drengene blev rigtig fine og blev efterfølgende fotograferet hver for sig og Darvin blev også fotograferet med mor Frida og Tjalfe blev fotograferet med far Krispin.

Det var nogle hyggelige timer vi havde sammen med Darvin, Tjalfe, Lene og Kasper og vi glæder os til at se dem igen, når de henter Viktor.

Nedenunder ses Darwin og Frida

1 kommentar: