mandag den 23. august 2010

Ferietur til Finland og 3 x International udstilling i Koupio.

Vi blev sidste år inviteret til Finland af familien der har Ahl´s Sunny Suniva. Tidligt i foråret 2010 tog vi beslutningen, at vi ville af sted på 1 uges ferie samtidig med at der var 3 dages int. Udstilling i Koupio.
Vi fik alt tilrettelagt også med hvilke hunde der skulle med og hvem der skulle passe resten af flokken hjemme incl. Hvalpene.
Vi boede hos Suniva´s familie i en uge, og det blev nogle feriedage, vi sent vil glemme, alt var planlagt og tilrettelagt, vi skulle bare nyde at være på ferie og blive vist rundt i området hvor de boede.
Vi havde 7 hele dage i Koupio men de gik meget hurtigt også når vi skulle på udstilling de 3 af dagene. Heldigvis blev udstillingerne afholdt få km fra hvor vi boede, så vi havde også tid til oplevelser sidst på dagen.

Vi opnåede ingen vinderplaceringer på udstillingerne der forløb noget anderledes end vi plejer at opleve i Danmark, det virkede som om alle talte med alle og hjalp hinanden eks. Hvis man manglede at soignere op og lykønskede hinanden på en hjertelig måde, hvis man opnåede exelent. På de 3 int udstillinger var der tilmeldt henholdsvis 77, 80 og 84 hunde.

Vi oplevede så meget at det til sidst var svært at rumme, men vi fik taget rigtig mange billeder som vi kan få tygget oplevelserne igennem med.

Den sidste aften blev vemodig idet det længe ventede besøg nu var ved at være til ende og vi skulle til at køre hjemad. Vi lovede hinanden at mødes igen snarest, men om det bliver i Danmark eller Finland i 2011 det vil tiden vise.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar