lørdag den 25. september 2010

19.09.10 Rally i Albertslund

Tidligt op som altid når vi skal til en aktivitet med hundene. I dag gjaldt det Rally prøver for øvede hunde i Albertslund.
Vi havde Feo, Frida, Hazel og Krispin med samt Ulvi og Vigga derbegge skulle ud og se mere på verden. Køreturen gik upåklageligt, Vigga opfører sig, som om hun ikke har bestilt andet end køre bil, hun lægger sig ned og sover på trods af at hun kun er 11 uger. Frida har tillagt sig den vane, at når hun konstatere ændringer i bilens kørehastighed, og der sker flere stop og evt. drejninger, så tænker hun åbenbart, at vi må være ved bestemmelsesstedet, og hun begynder at snakke ret meget.
Stedet i Albertslund er et rigtig dejlig plads med rigelig plads til hunde og mennesker, der er bare masser af friplads til alle.
Vi fik hilst på:
-Natja og Krinspin´s datter Elene og hendes nye ejer Louise, Elena fik leget lidt med søster Vigga,
-Feos søn Ludvig der var til Agilitystævne med Kate,
-Josefines datter Kiva der skulle til Rally begynderprøve med Mette,
-fik set Bea´s søn Inky, der var oppe i LP3 sammen med Tine,
- Makaya´´s datter Qali med sin ejer Jette, dem nåede vi lige at få hilst på inden vi kørte hjemad.
Det blev til lidt billeder af nogle af dem, men vi nåede desværre ikke alle.
Christine havde en fin debut i Rally klassen for de øvede, Feo opnåede 99 point og blev 1. vinder på dagen og Hazel opnåede 97 point og blev 3. vinder på dagen
Frida og jeg klarede prøven for rally øvede med 96 point og Krispin og jeg havde ikke lige den bedste dag, Krispin vidste ikke lige hvilken side han skulle blive på, så vi måtte starte forfra på 2 øvelser og jeg glemte så et stop efter en øvelse og det koster, så vi endte med 78 point. Men vi prøver igen, Krispin og jeg skal nok indhente de andre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar