søndag den 24. oktober 2010

02.10.10 Besøg af Ahl´s Sassa Samo og familie fra Sverige.



Samo´s familie ringede for et stykke tid siden og spurgte, om de måtte komme på besøg for at vise os Samo og det måtte de selvfølgelig meget meget gerne. Vi fandt en weekend, hvor det passede os alle og aftalen blev at mødet blev i Roskilde hos Christine, idet de havde 4½ times kørsel dertil.
Det var herligt at se Samo og dejligt at hilse på Samo´s familie igen. Samo blev ikke den sheltie – i størrelse – de havde ønsket sig, men sådan er det jo med sheltier. De ville gerne have en sort/hvid sheltie, der blev tæt på de 43 cm i højden, men der stoppede Samo desværre ikke, han er endt over 43 cm og skal så springe stort i agility. Samo bliver trænet i Agility, lydighed og Rally og hen elsker det incl. Det at være med overalt.
Det blev nogle hyggelige timer sammen med Samo´s familie, og vi fik snakket og taget en masse billeder af Samo og Samo med far Krispin, mor Feo og hans kuldsøster Sashia og helsøster Paya fra tidligere kuld. Gitte kom nemlig lige forbi, så vi kunne få mere familie på nogle af billederne. Sashia fik også lige tid til at hygge på Ivans skød, som altid har været hendes ynglings plads.
Tusind tak til Samo´s familie for et dejligt besøg. De havde taget en ”lille” smuttur på ca 4½ time hver vej for at besøge os og Samos familie. Vi håber, vi mødes en anden gang – måske til en aktivitet med hundene!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar