mandag den 6. september 2010

Det årlige dyrlæge tjek

Det er dejligt at få lavet et tjek på hundeflokken og ikke mindst vore gamle hunde. Vi har efterhånden hørt drilleriet fra flere af vore venner, at vi snart har et helt ”alderdomshjem” , men hvad gør det, bare vi har det godt med det. Er der noget dejligere end at have sine gamle hunde gående omkring sine ben, de forstår altid vores mindste vink, modsat ungdommen!!!

Vore hunde bliver pt. Gamle – Holger sagde vi farvel til dagen før hans 15. år. Hans søn Alfred er nu 13 år og 3 mdr. og er stadig en glad og livlig dreng, men har fået noget gigt, men det er der vel ikke noget at sige til, som han har drønet rundt til Ag-træning og Ag- konkurrencer i mange år. Vores Trio bliver snart 12 år og de har de også stadig fint, de er alle 3 friske, glade og livlige, Josefine er den eneste af dem der har indtil videre har fået problemer med hørelsen. Brutus og Josefine har haft et par tandbylder og Josefine skal have trukket et par tænder ud igen, men Bea har tænder som en 5 årig hund vil være misundelig over.

Både ”Alderdomshjemmet” og de yngre hunde klarede frisag, der blev ikke fundet noget mistænkeligt på nogen af dem – så måske de alle skal med til det årlige tjek igen i 2011.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar