søndag den 19. september 2010

12.09.10 Rallyprøver i Herfølge.,

Hos os er det jo altid tidligt op, når vi skal til hundeaktiviteter/prøver. I dag var det op 4.30 for at få en rolig morgen og for, at være fremme i Herfølge kl. 8. Indskrivning var senest kl. 8.45 og prøverne gik i gang ved 9 tiden. Vi havde 4 hunde med, og vi var spændte på om vores 3. prøve i rally-begynder med Feo, Frida, Krispin og Hazel ville medfører at de alle 4 opnåede at blive rally-begynder-mester (RBM).
Frida, Feo, Krispin og Hazel skulle op som henholdsvis nr. 13, 15, 17 og 22. Alle 4 hunde klarede det fint, der var lidt her og der, men ikke noget der skulle kunne trække 25 point fra hver. Spændingen var nu, hvad de 4 havde opnået af point , vi har vores egen lille interne konkurrence.
Alle 4 opnåede titlen Rally Begynder Mester – jubii.
Ahl´s Frk Fønix Feo opnåede 93 point,
Krispin only for you vom Ohmtalteufel 96 point,
Ahl´s Frække Frida også 96 point men lidt hurtigere end Krispin
Ahl´s Henna Hazel med 99 point og blev 3. bedst på dagen. Hazel er den fødte udstillingshund og hun har været så sjov at lære, at man også gerne må sidde ned, så det har hver gang været ret så spændende om hun ville sidde eller bare stille sig op foran Christine. Hazel fik en gul roset og det var hendes første roset der ikke var fra eksteriør - rigtig dejligt. Det viser sig at selvom eksteriør er Hazels favorit disciplin, kan hun også lave andet.

Gitte kom for at se os gå til prøve og tænk, hun havde også ”skumle” tanker, fordi hun ville optage os på video og de klip kan ses på hendes blok – http://lezzapaya.blogspot.com


Christine fik taget billeder af Paya, hun var ikke lige i den bedste pels, underulden var næsten væk, så det var en meget slank Paya vi fik fotograferet. Vi synes selv at Paya er en rigtig flot biblue sheltie med meget flotte små sorte aftegninger og nedfældet eller ej så ændret farvespillet sig ikke i hendes biblue pels.


Vi fik også taget familiefoto – Paya med sine forældre Feo og Krispin.

Vi fik også hilst på vores Sashia, der er taget på ferie hos Gitte og Paya. Sashia var meget glad for at se os, men hun var helt klart også glad for at være sammen med Gitte og Paya. Sashia fortsætter sin ferie hos Gitte en periode endnu og med maden hun fik med, kan hun blive længe.

1 kommentar:

  1. Til lykke med de flotte resultater, så er det i gang med øvet klasse :-)

    SvarSlet