søndag den 24. oktober 2010

10.10.10 Rally i Ølstykke med Feo, Frida, Hazel og Krispin

Søndagsturen gik til Ølstykke, hvor der var indskrivning tidligt søndag morgen. Turen startede som sådan lørdag eftermiddag hvor jeg kørte til Christine for at overnatte for at slippe for at stå op kl. 4 for at kunne nå frem til kl. 8, men der skal megen planlægning til for at få det hele til at passe sammen.
Vi havde Frida, Feo, Hazel og Krispin med igen, de skulle alle 4 op i Rally i klassen for de øvede. Krispin havde den sidste måned været interesseret i Feo, for at holde tjek på hende, hvornår hendes rendetid starter men dette har undret os fordi der skulle være omkring 3 måneder til. Denne søndag var han ekstra interesseret, og da han så uheldigvis skulle op lige efter Feo til prøven gik det galt, han gik spor hele vejen og der var ingen kontakt. Feo startede rend et par dage efter, så Krispin han havde ret i at Feo var ved at starte løbetid men tidligere end sædvane. Resultaterne blev
Krispin sporhund opnåede 77 point.
Feo opnåede 94 point.
Hazel opnåede 98 point og blev den 3. bedste i klassen for de øvede.
Frida opnåede også 98, men var hurtigere end Hazel og blev den Bedste i klassen for de øvede. Modtog fin rød roset.

På dagen kom Lene med Tiki (Ahl´s Vakse Viktor) og Elsebeth med Tjalfe (Ahl´s Tjalfe) på besøg. De skulle ned og se 2 af deres klubkammerater gå til prøve i Rally begynder og de vidste faktisk ikke, at vi også havde meldt til. De blev begge 2 hele dagen ved rally ringene for at følge med i hvordan det gik os alle, samtidig kunne Tiki lege med søster Vigga og der blev taget nogen legebilleder af Lene og Christine. Tiki kunne lige ”blære” sig med at vise, at han kunne sidde og dække. Lene fik leget med Vigga og begyndte også at lære hende at dække, dette syntes Vigga lige var sagen, hun er lige så arbejdsvillig som Tiki.
Gitte med Paya skulle til prøve i ekspert klassen og de opnåede 97 point og deres første 1. placering mod championatet. Paya skulle også op i LP1 og denne klasse bestod hun også med 168,5 point og en 1. præmie – stort tillykke med begge dele herfra. Glæder os til følge jeres videre oplevelser og præstationer.
Ahl´s Sassi Sashia bor pt hos Gitte, fordi Gitte gerne ville have en ekstra hund at lege og træne med så Sashia var rundt og hilse på os alle – hun er bare en dejlig krammehund, og vi savner hende ofte herhjemme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar