tirsdag den 24. august 2010

Et lille opråb

22.08.10 En kedelig oplevelse – hvor er folk ærlighed henne.
En person havde ringet for at se vore hvalpe, var umiddelbart interesseret i en af hvalpene, og da vi ikke bare siger ja til interesserede, vi ikke kender, vi vil se og tale med folk først. Aftalen blev at besøget først kunne blive ved 14 tiden idet vi havde besøg kl. 11.00. Personen ville lige snakke med sin sambo. Personen ringede tilbage og oplyste at nu kørte de hjemmefra, så var der god tid og de ville være hos os kl. 14.00 som aftalt. Darvin, Tjalfe og familie kørte lidt i 2, så vi kunne være klar, og det var vi med stress og jag og tilsidesætning af vore voksne hunde. Vi ventede og ventede, da der var gået 1½ time og vi stadig intet havde hørt, blev der ringet til dem, telefonen blev ikke taget, men der blev indtalt på deres tlf. svarer, at var de på vej så giv lige et prej ellers venter vi ikke længere, vi har også andet at lave end at vente. Vi blev senere ringet op af anden person end manden, der havde ringet , hvad vi ville og hvem vi var – vi henviste til deres telefonsvarer og forbindelse blev afbrudt fra deres side. Vi har tlf.nr. navn og adresse!

Hvad for folk til at behandle medmennesker på den måde – hvilken tilfredsstillelse får man ud af det?

Det er de mærkeligste oplevelser man kan kommer ud for, her en anden oplevelse - opringning, aftale om besøg, besøg med barnebarn, igen opringning for aftale om nyt besøg for så et par dage efter en opringning om at man har hentet en hund et andet sted. Man bruger så megen tid og energi som skulle være brugt for de personer som man 100% kan regne med og dem som altid selv er parate til at give os en hjælpende hånd de personer man kalder rigtige venner.

Vi vil meget gerne kontaktes og meget gerne have besøg, så vi kan vise vore sheltier frem og få en seriøs sheltiesnak, men husk det gælder kun seriøse henvendelser. Vi laver så få hvalpe så der er mere end rigelig tid til besøg imellem et hvalpekuld hos os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar