søndag den 20. marts 2011

11.03.11 Farvel til Ahl´s Barske Brutus – 12½ år gammel + 1 dag.


Brutus har været Christines hund, og han har boet sammen med hende i flere år medens hun boede på kollegie. De har taget utallige bus og togture sammen. Brutus har boet hjemme sammen med sine søskende Bea og Josefine de sidste par år, og det har han affundet sig fint med, men når Christine kom hjem, veg han ikke fra hendes side, de 2 var uadskillelige.




Vi fik taget blodprøver af Brutus i januar måned 2010, fordi vi fornemmede, der var noget galt. Vore anelser blev desværre bekræftet – der var noget alvorligt galt og dette kunne der intet gøres ved. Brutus skulle bare have lov til at hygge sig den sidste tid, han var hos os. Den sidste uge har vi kunnet se at han trak sig tilbage fra de andre, han var træt og han ville helst være så tæt på Christine som muligt, bare ligge ved siden af hende og blive bekræftet i at han var hendes bedste ven.
Vi hjalp Brutus en sidste gang fredag eftermiddag og han sov fredfyldt ind. Brutus fulgte sit barnebarn Lykke. Denne uge har været hård af komme igennem, men heldigvis har vi så mange oplevelser og glæder vi kan tænke tilbage på.



Brutus vi savner dig bare så meget, men vi skal jo være glade for at have fået lov til at beholde dig i 12½ år og vi har dine døtre Feo og Frida og dine børnebørn Makaya, Natja, Una og Ulvi og dit oldebarn Vigga.

Sov sødt Brutus – tak for alle de år vi fik lov til at beholde dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar