mandag den 25. januar 2010

Ahl´s Qi Qavi

Ahl´s Qi Qavi er flyttet op til Ahl´s Pi Pascal. Ina og Svend der har Pascal ville meget gerne have en legekammerat til Pascal, hyggehund til Svend og en arbejdshund til Ina. Qavi skal fortsætte med at træne Agility som han også har gjort det samme med Ivan. Pascal hygger sig med Rally.
Vi har fået mails og telefonopringninger fra Ina og Svend, hvor de fortæller, hvor godt det går med Pascal og Qavi, der er kommet meget mere liv i huset. De har hele tiden været vant til at have 2 hunde og de har fuldt Qavi siden han blev født - så de var ikke et sekund i tvivl, da vi spurgte om de kunne tænke sig at have Qavi på ferie, og gik det fint kunne det blive permanent.
Qavi er nu permanent flyttet til Pascal, Ina og Svend. Vi kommer heldigvis til at se ham flere gange om året når vi skal til aktiviteter. Tak til Ina og Svend for at I har taget så godt imod vores kærlige Qavi og tak for alle de små beskeder i dagligdagen om hvordan det går med de 2 banditter.

1 kommentar:

  1. Lidt nyt fra Greve.
    Vi er nogle glade slæde/minicrosser hunde og vi er et fot 2-spand. Men hende der mor Ina er idt fræik for hun kaster sne på os og på far Ssvend og vores minicrosser. Så bliver Pascal meget fornærmet. Ellers hygger vi os og sørger for at lufte farmand flere gange dagligt.
    Frække vuf fra Pascal og Qavi

    SvarSlet