mandag den 11. januar 2010

Ahl's Newton Nitro



Ahl´s Newton Nitro, kaldet Soffy har i nogle måneder boet hos os, hendes familie flyttede fra rækkehus i Nakskov til lejlighed i Hellebo Park i Helsingør. Soffy trivedes fint i starten, men gradvist blev hun mere og mere rastløs og begyndte at drille mere end nødvendigt. Vi har heldigvis altid haft god kontakt til familien, og vi blev til sidst enige om, at vi hentede Soffy, for at se om hun ville falde til ro igen ved anden/mere aktivitet.
Christine har arbejdet med hende i nogle måneder og det gik til sidst så godt, at en anden familie Kristina og hendes datter Helene kom på besøg for at lære Soffy bedre at kende og for at se hvordan Soffy reagerede på dem. Kristina og Helene kom nogle gange og alle var også ude og gå tur med Soffy og det gik helt fint. Soffy flyttede på ferie et stykke tid før jul for at se om hun ville acceptere deres hjem som sit nye hjem og om hun samtidig kunne finde ud af det med familiens andre hunde og farmand i huset. Soffy blev hurtigt bedste ven med Helene, de hygger og leger om dagen og de sover i sammen seng om natten. Den 3. januar 2010 kørte vi på besøg hos dem for at se Soffys nye hjem, og for at se,hvordan hun fungere der, og alt gik helt perfekt, det var en meget glad og tilfreds Soffy vi besøgte.
Soffy har altid været vant til at få mange kys på næseryggen og denne proces har Helene med glæde overtaget, Soffy for kys til godnat, godmorgen, farvel og goddag og der falder altid ekstra kys og kram af fra hele familien.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar