torsdag den 25. september 2014

Ahl’s Allspark Anastasia søger en kærlig familie

 

Det går rigtig fint med Ulvi og Asenas 5 hvalpe. Tænk at de allerede er blevet 6uger og indtil mandag eftermiddag havde de også alle fundet nye familier og fået kaldenavne.

Men, men, men… opringning fra familien, der havde været på besøg hos os 2 gange senest 2 dage tidligere, kunne ikke forlige sig med denne hvalp alligevel, det meste af hvalpen var i deres øjne ukorrekt, forkert og mærkeligt.

Familien bestilte hvalpen, da kuldet kun var 2 dage gammelt, og blev med det samme orienteret om, at de var de sidste, der kunne blive tilgodeset i at få en hvalp fra dette kuld, hvis kemien mellem os og dem var i orden.

Da kuldet var 3uger og 4dage gamle, kom familien på besøg første gang, alt var ok og der var mange spørgsmål, da de også var førstegangs sheltie ejere. Næste besøg var dagen før hvalpene blev 6uger, om formiddagen var de endelige beslutninger taget og hvalpene blevet fordelt imellem de hvalpekøbere, der var skrevet op til kuldet. Og efter netop den rækkefølge folk var blevet skrevet op, fik familierne mulighed for at vælge.

Så kom der kritik fra denne pågældende sidste familie, da de muligvis havde forventet at få mulighed for at vælge imellem hvalpene… En ting der var utilfredshed med var, at en hvalp skal kunne komme med det samme, når man kalder på den ved dens kaldenavn første gang den overhovedet hører navnet... Dertil var der utilfredshed med farven i pelsen, denne var der fejl i, aftegningerne i især hovedet blev set på som en fejl osv. vi snakkede tingene igennem og forklarede, at deres udtalelser ikke passede, både i henhold til selve hvalpen og racen som helhed.

Mod vores forventning havde familien inden de tog fra os, så alligevel besluttet helt af sig selv, at de godt ville have hvalpen, så ”hyggekluden/legetøjet” blev afleveret og besøget afsluttede med kommentaren, at de glædede sig til at få den lille hvalp hjem.

 

Vi tænkte efter opringningen, at vores fornemmelse, at der var noget som ikke helt stemte både under første og andet besøg samt under mail korrespondancen undervejs, havde så været korrekt.

Pudsigt nok, ville familien efter deres opkald, hvor de igen påbegyndte deres utilfredshed med hvalpen, og vi igen snakkede det hele igennem, gerne tænke sig om endnu engang. Dvs. de ville lige snakke sammen, se billeder og vende tilbage en gang til. Det ønskede vi ikke at vente på.. 

Så denne skønne lille Tricolour pige – Ahl’s Allspark Anastasia - søger en kærlig familie, som virkelig ønsker hende som den skønne og helt korrekte sheltiepige hun er, en familie som vil give hende et dejligt hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar