lørdag den 30. juni 2012

17.06.12 Int. Udstilling i Ballerup.



Vores sort/hvide trio blev udstillet af Christine og drengene klarede sig flot.

Ahl´s Ul Ulvi opnåede: excl, 1. vinder i åben klasse med CK og BHK4

Ahl´s Xidi Xander (Benny) opnåede: excl, 1. vinder I unghundeklassen med CK

Dagen begyndte godt, men men men en Clumber Spaniel som var uden snor, men som godt nok stod ved siden af sin ”mor” ved siden af deres bil gik til angreb på vores sorthvide trio, da Christine kom gående forbi med sine i snor. Ulvi gik tættest på, så det var ham, der måtte tage af for de 2 andre. Lille Wise der ellers havde gået nok så fornøjet af sted blev så bange, at hun kravlede ind under vores udstillingsvogn. Benny stillede sig ved siden af Ulvi for at hjælpe ham, men heldigvis kom ejeren og trak sin hund væk, undskyldte og håbede ikke der var sket noget. Det er sku let at slippe fra sådan et uheld med undskyld.

Christine skyndte sig væk for at få ro på Trioen og for at få mulighed for at berolige Wise, hendes hjerte var ved at kæmme helt over. Ulvi skulle også undersøges for eventuelle bidsår, men heldigvis havde hans pels taget fra og heldigvis kunne Ulvi ryste oplevelse af sig inden han skulle udstilles, det kunne Wise ikke. Heldigvis sørgede dommer og ringpersonale for at Wise fik en positiv oplevelse i ringen og stor tak for det.

Nu har nu vi et stort stykke arbejde foran os for at få Wise til at acceptere frembrusende hunde og alt andet der kommer hurtigt imod hende. Men vi giver ikke op.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar