søndag den 19. februar 2012

16.02.12 Vores elskede Alfred er ikke mere

DKCH, SCH, INTCH, DCHVDH, DCH-KLB, KLBCH, DKKV03, DKKV04, KLBV03, KLBV04, LP1, LP2 BRGPR, LP3, DKLPCH, DKSPCH, AG1, AG2 AHL´s Alfred er ikke mere


Det har været en sorgens dag i dag, vores dejlige Alfred var blevet træt og kræfterne svigtede, og vi måtte gøre vores pligt.

Kære Alfred vi kommer til at savne dig ganske forfærdeligt, men vi har heldigvis så mange minder og glæder at tænke tilbage på i de 14 år 9 mdr. og 10 dage, vi fik lov til at beholde dig. Vi har alle 3 haft så mange sjove oplevelser sammen med dig, og vi kan altid komme i tanke om alle dine finurligheder i dagligdagen. Men det er godt nok svært ikke at kunne se dig i flokken og modtage din glæde ved at se os, din altid logrende hale og det faste slik på næsen ikke at forglemme, som du delte ud mange gange på en dag, når du fik dine daglige kram.

Havde vi haft mulighed for at rejse mere rundt med ham havde hans titel linje været endnu større og vores oplevelser endnu flere – men vi er super glade for det vi sammen har opnået med ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar