onsdag den 29. februar 2012

21.02.12 Tillykke med fødselsdagen til hele U-kuldet – nu er I allerede blevet 2 år


Vi har jo selv 2 fra dette kuld – Ulvi og Una – 2 sorthvide som vi er meget glade for og som vi arbejder stille og roligt fremadrettet med.
Ulvi og Una er begge Rally begynder Mestre og Ulvi har opnået sit første eksteriør cert. De bliver begge trænet i Agility og her er det Una der pisker af sted, Ulvi tænker pt lidt mere, men synes også det er sjovt ingen tvivl om det.

20.02.12 Yuri har i dag haft besøg


Yuri har i dag haft besøg af sin nye familie og det gik rigtig fint, der sker rigtig meget fra dag til dag så det er med at følge med hans udvikling.

Yuri får lov til at beholde sin stamnavn og dette er vi meget glade for og så er det meget lettere senere at huske hvornår han er fra og hvem han er i familie med.

19.02.12 Yksi og Yuri er nu blevet 5 uger

Nu er der godt nok blevet mere liv i de 2 små banditter, der skal ske noget og de løber fint rundt på køkkengulvet og leger sammen med deres mor, benene skrider engang i mellem når det går for hurtigt, men de er hurtigt oppe på alle 4 igen og så af sted.


Lidt billeder er det også blevet til på trods af at Yuri i dag synes at han rumpe er den pæneste side af ham.

søndag den 19. februar 2012

18.02.12 RBM, RØM Ahl´s Sassi Sashia har i dag var til Rallyprøve i øvet klasse


Sassi skulle op i øvet klasse sammen med Gitte og det gik fint.

Sassi bestod med 94 point og har nu opnået Rally Begynder Mester titlen.

Tak Gitte fordi du har overskud til at træne og gå til prøver med hende, uden dig var hun ikke nået så langt, i hvert fald ikke endnu. Tror også at Sassi er meget tilfreds med at være hos dig og ikke mindst ligge i arm om natten.

16.02.12 Besøg til Y-kuldet


Yuri har i dag haft besøg og der var ingen tvivl, han har fundet sin nye familie. Yuri får besøg igen på mandag af sin nye familie, for at de kan lære ham rigtigt at kende.

Yuri kommer heldigvis ikke til at flytte så langt væk fra os, hvilket er dejligt så er der god mulighed for at følge hans udvikling.

16.02.12 Vores elskede Alfred er ikke mere

DKCH, SCH, INTCH, DCHVDH, DCH-KLB, KLBCH, DKKV03, DKKV04, KLBV03, KLBV04, LP1, LP2 BRGPR, LP3, DKLPCH, DKSPCH, AG1, AG2 AHL´s Alfred er ikke mere


Det har været en sorgens dag i dag, vores dejlige Alfred var blevet træt og kræfterne svigtede, og vi måtte gøre vores pligt.

Kære Alfred vi kommer til at savne dig ganske forfærdeligt, men vi har heldigvis så mange minder og glæder at tænke tilbage på i de 14 år 9 mdr. og 10 dage, vi fik lov til at beholde dig. Vi har alle 3 haft så mange sjove oplevelser sammen med dig, og vi kan altid komme i tanke om alle dine finurligheder i dagligdagen. Men det er godt nok svært ikke at kunne se dig i flokken og modtage din glæde ved at se os, din altid logrende hale og det faste slik på næsen ikke at forglemme, som du delte ud mange gange på en dag, når du fik dine daglige kram.

Havde vi haft mulighed for at rejse mere rundt med ham havde hans titel linje været endnu større og vores oplevelser endnu flere – men vi er super glade for det vi sammen har opnået med ham.

søndag den 12. februar 2012

12.02.12 Yksi og Yuri er i dag 4 uger


Nu sker der bare noget i hvalpekassen, og deres aktivitetsområde er blevet udvidet, så de har mulighed for at spurte rundt på deres små ben. Det er allerede ret dygtige til at søge ud på aviserne, når der skal besørges. De har fået serveret opblødt mad og smasker også fint, men mor er nu alligevel den bedste at smaske hos endnu.
Yksi er reserveret men Yuri søger et dejligt hjem, hvor hans ve og vel kommer i højsæde

11.02.12 Idag er det Joshvas 7 års fødselsdag


Tænk at vores nye sorthvide dreng Ahl´s Ul Ulvi opnåede sit første cert på vores 1. sorthvide drengs - DKCH, VDHCH Ahl´s Jo-Jo Joshva 7 års fødselsdag. Joshva skrev historie, da han blev Dansk Champion idet han er den første sorthvide sheltie i Danmark, der er blevet champion, og der er endnu ingen andre så vidt vi ved.

11.02.12 International udstilling i Fredericia



Jubii vores sort/hvide han – Ahl´s Ul Ulvi – opnåede sit første cert i dag. Christine udstillede Ulvi, og han blev bedste mellemklasse han med exc 1 med CK og eneste han ud over 3 champions der fik CK. Ulvi placerede sig som BHK 3 med champions på hver side. God start på året, må håbe vi for mulighed for at komme af sted igen.

Ulvis 2 drenge Yksi og Yuri på 4 uger (i morgen) siger stort tillykke til Farmand

09.02.11 Y-kuldet er nu registreret

Vi har i dag modtaget registreringspapirerne på vores Y-kuld – Yksi og Yuri fra Dansk kennel klub. Det er gået super hurtigt

Årets Rally sheltier i DSSK

Årets Rally sheltier i DSSK blev oplyst for et stykke tid siden og her placerede Ahl´s Banden sig godt

Ekspert klassen:
Nr. 1 DKRLCH Ahl´s Frk Fønix Feo med Christine som fører.
Nr. 2 DKRLCH, LP1, DKCH, VDHCH, INTCH Ahl´s Frække Frida med Christine som fører.
Nr. 4 DKRLCH, DKCH, VDHCH Ahl´s Henna Hazel blev nr. 4 med Christine som fører.
Nr. 5 RBM, RØM Ahl´s Festlige Frederikke med ejer og fører Anni – Stort tillykke og tak for hyggelige timer med vores F-piger der den 3. januar i år fejrede deres 9 års fødselsdag.
Nr. 6 Krispin Only For You vom Ohmtalteufel med Christine som fører.
Nr. 8 LP1, DKSPCH, DKAGCH, SSPCH Ahl´s Paya Papaya med ejer og fører Gitte – Stort tillykke og tak for hyggelige timer med jer alle og Gitte tak fordi du har tid og overskud til at træne og hygge med Sassi-barnet.

Øvet klasse:
Nr. 2 DKCH, VDHCH, RBM Ahl´s Jo-Jo Joshva med Christine som fører.

Begynder klasse:
Nr. 4 Ahl`s Ul Ulvi med Christine som fører.
Nr. 6 Ahl´s Ul Una med Karin som fører

05.02.12 Tillykke til Mystic Blue From Marmorea´s Shelter – Asena – som i dag har 1. års fødselsdag


Tillykke til vores ”Bandit” Asena med fødselsdagen, det er i dag et år siden Asena kom til verden i Holland og lige så længe siden Christine så hende 1. gang. 8 uger senere måtte Christine hente hende til Danmark.

Asena har været en dejlig hvalp at have med at gøre, og at hun så er vokset lidt mere end ønsket ser vi stort på, hun passer godt ind i flokken med sit herlige temperament og livlige aktivitet. Asena kan også sagtens slappe af og hygge og det gerne som skøde- eller sofahund.
Vi glæder os til af følge den videre udvikling

05.02.12 Y-kuldet 3 uger


Drengene vokser stille og roligt og er nu begyndt at stavre rundt i deres hvalpekasse. Vi har også fået navngivet dem: zobel dreng: Ahl´s Yksi You-See og tricolour dreng: Ahl´s Yuri You-See.