fredag den 12. august 2011

28.-31. august 2011 DKK internationalt stævne i flere discipliner i Vejen.

Agility:


Ahl´s Paya Papaya opnåede sidste AG og SP cert I Agility og dette udløste det Danske Agility Championat (DKAGCH) og Danske Spring Championat (DKSPCH), men det udløste også det Svenske Agility Championat som Paya og Gitte havde opnået lørdag den 23.07.11 i Sverige.




Gitte og Paya har bare suset af sted hele Agility sæsonen, Gitte havde sat sig for at i år gjaldt det championater/titler til Paya og indenfor knapt 4måneder har de opnået 3 championater/titler. Meget stort tillykke herfra - håber Gitte hygger sig med champagnen og motivationskuglerne.

Ahl´s Jo-Jo Joshva opnåede sin første pind i AG1, samarbejdet bliver bedre og bedre, men alt tager tid. Det er godt der har været masser af hygge og god snak på stævnedagene selvom løbene med Joshva har drillet.

Holdtrøjerne blev brugt for sidste gang på dette stævne, idet Kate har ladet Ludvig aflive, da hun kom hjem fra Vejen. Hvad Ludvig nøjagtigt har gjort vides ikke, men der har været snak om, at han vogtede sit hjem og at han ikke brød sig voldsomt om børn alt sammen på hjemmefronten. Samtidig var 2 af hans ældre kammerater også blevet aflivet den ene pga. dårlig ryg og den anden en måned tidligere pga. adfærd har vi hørt? Kære Ludvig vi håber du har det godt hvor du er nu og vore tanker går til ordene Det er så frygteligt svært at få folk til at forstå, at det er deres ansvar at en hund ikke bliver sat i situationer den ikke magter.

Eksteriør:



Ahl´s Ul Ulvi og Ahl´s Makame Makaya blev udstillet de 2 af dagene. Den første udstillingsdag opnåede Ulvi excl og vandt sin klasse med CK og blev bedst i hankøn 5.

Makaya fik en 2. pr. dommeren tog meget hårdt på hende og det bryder damen sig ikke om, så hun blev beskrevet med dårlige vinkler og fik en 2. pr.

Den anden udstillingsdag kommenterede dommeren at han har svært ved at bedømme Ulvis hoved pga farven men Ulvis andre kvaliteter gør, at han stadig vinder sin klasse med excl. og CK. Dommeren udtaler yderligere at det bliver spændende at følge Ulvi i hans videre udvikling.

Makaya havde også en god dag, hun blev 2. vinder i sin klasse med CK og i btk blev hun nr. 3 og den højst placerede danske tæve. Det var super godt klaret af søde Makaya.

Rally:

Alh´s Ul Ulvi var til sin første rallyprøve om torsdagen og opnåede sin første pind med 97 point i begynderklassen.


Ahl´s Henna Hazel blev 2. vinder I ekspertklassen med 91. Point.
Søndag var Ulvi igen til rallyprøve og her opnåede han 2. pind med 96 point og blev den bedste på dagen i sin klasse og modtog rød roset. Hazel opnåede 90 point i ekspertklassen.


07.08.11 DCH Humlebæk.


Ahl´s Tjalfe var i dag til sin første rallyprøve i DCH her opnåede han 94 point i begynderklassen og blev 4. bedste hund i sin klasse. Hans ejer Elsebeth og hans fører Lene Bentzen er lige som vi rigtig stolte af den dygtige dreng.

06.08.11 W-kuldet 6 uger

Nu er W-kuldet allerede blevet 6 uger og kræver mere plads og flere udfordringer.

I dag har de haft besøg af Nadine og Louise (Christines veninde igennem snart 20 år), der begge har valgt en hvalp fra dette kuld henholdsvis en han og en tæve.

Wiktor, Wizard og Wisdom kom i haven sammen med deres mor, så der kunne blive taget legebilleder af Louise. Louise er bare så god til at få nogle super gode fotos af hvalpene, det tager tid, men Louise har tid til at vente. Det er så ærgeligt, at vi bor så langt fra hinanden, meget havde været lettere hvis vi havde været tættere på.

Vi er glade for at Louise har valgt endnu en tæve herfra, denne gang er det efter Feo´s datter Sashia.
Vi håber at Wiktor og Wizard nu Lexi kommer til at leve op til Nadine og Louises forventninger indenfor bla. Agilityverdenen.

Christine håber, at hun får lov til at være medhjælpende jordmoder til Lexi´s evt. kommende hvalpe/børnebørn.

05.08.11 Besøg til W-kuldet.

Sashia og Ledger´s hvalpe er allerede blev godt aktive og Gitte har i dag været på besøg sammen med Trine for at besøge sit ”plejebarn” Sassi med sine børn. Sashia modtog sin ”plejefamilie” med stor glæde - kom og se hvad jeg har.

Gitte var i haven for at træne rally med Sashia og ”barnet” havde ikke glemt noget som helst, så det bliver endnu en tilmelding til DM i rally – Super.

Ahl´s hunde til DM i Rally på Bornholm.
DKRLCH Ahl´s Frk. Fønix Feo deltager i ekspertkl. m/Christine som fører.
DKCH, VDHCH Ahl´s Henna Hazel deltager i ekspertkl. m/Christine som fører.
DKSPCH, DKAGCH, SAGCH, DKRLCH, LP1 Ahl´s Paya Papaya deltager i ekspertkl. m/Gitte Freytag som er ejer og fører.
Ahl´s Sassi Sashia deltager i begynderkl. m/Gitte Freytag som fører

02.08.11 Modtaget brev om at Ahl Sassi Sashia er udtaget til DM i Rally i begynderklassen.

Sashia er udtaget til Rally DM i begynderklassen med Gitte Freytag som fører.

Sashia´s hvalpe bliver 8 uger den 20.08.11 - 1 uge før der bliver afholdt DM på Bornholm, så Gitte vil lige ned og besøge Sashia og se om hendes Sassi kan huske det hele inden vi melder til.

mandag den 1. august 2011

W-kuldet er nu 4uger


Trioen bliver frækkere og frækkere. De ønsker mere og mere kontakt og dette hjalp den ene tæves kommende ejer godt med til ved sit besøg;)

X-kuldet er nu 2 uger


De 3 musketerer udvikler sig fint og mor Nat-ja fodrer og passer dem godt. Øjnene er nu åbnet hos de tre drenge, og de er begyndt at ville stavre rundt, nogen gange med bedre held end andre.
2 af drengene mangler fortsat at finde et kærligt og aktivt nyt hjem.

14.07.11 Dania Cup


DKRLCH, LP1 Ahl's Paya Papaya opnåede at blive 3. vinder i AG3 og det udløste AG cert nr.2
Stort tillykke til Paya og Gitte - champangen ligger på køl ;)

23.07.11 AG stævne i Malmø


DKRLCH, LP1 Ahl's Paya Papaya opnåede i AG3 at blive 4. vinder og fik på dagen det Svenske AG cert!!!
Stort tillykke til Paya og Gitte - endnu en champangeflaske er lagt på køl ;)