tirsdag den 25. januar 2011

Besøg af ”Vi med Hund”

Fotograf: Hans Juhl – www.hansjuhl.dk



I slutningen af november 2010 fik jeg en forespørgsel omkring at medvirke til et interview, der skulle omhandle shelties bl.a. hvordan de var at have i hverdagen, og hvorfor jeg eller rettere vores familie havde valgt racen. Efter meget kort betænkningstid valgte jeg at medvirke.

Det var en spændende og sjov oplevelse at få besøg af en journalist og en fotograf fra Bladet ”vi med hund”, den pågældende dag havde jeg Hazel, Krispin og Ulvi hos mig, især for at vise tre af de mulige farver indenfor racen.

Hundene tog imod besøget med logrende hale og hoppen op ad de to personer, der kom. Det hele startede med at der blev taget en hel masse billeder udenfor.



Den sjoveste reaktion fik jeg af Hazel, da hun blev endnu mere glad for at se de besøgende, da hun så at der var et kamera med, den hund elsker at blive fotograferet.

Efter en lille gåtur i området hvor jeg bor, så der kunne laves nogle gode motiver, gik vi indenfor og havde os en snak om sheltien.
Det blev en lang snak, der varede i ca. 2 timer, hvor journalisten nedskrev noget hist og her, for at huske hvad jeg fortalte, men ja det var bare som en almindelig samtale omkring hundene og hvordan vi havde dem i hverdagen.

Alt imens jeg blev interviewet forsøgte fotografen at tage billeder af hundene, det gik nemt nok med Hazel og Krispin, de slapper af uanset hvad der sker. Men hmmm Ulvi syntes jo det var fantastisk, at der var besøg, så hver gang fotografen forsøgte at tage et billede af ham eller de to andre gik han i vejen, eller rettere stillede sig i vejen og kiggede direkte ind i kameraet, så det blev umuligt at tage et billede – komisk men også lidt trættende for fotografen i længden, så til sidst måtte jeg tage Ulvi op på skødet, for at fotografen havde en chance for at tage et par billeder af Hazel og Krispin.

Efter besøget så kom ventetiden… og den var godt nok lang, jeg var spændt på artiklen, hvad der blev skrevet, og hvordan det blev sat op, jeg havde fået lov til at se selve artiklen omkring mig og hundene inden den blev trykt, men jeg havde ingen anelse, om hvordan det kom til at se ud.

Resultatet kan nu ses i februar nummeret af bladet – ’Vi med Hund’.

Det var en spændende oplevelse med et resultat jeg er glad for, det er helt klart noget som jeg gerne stiller op til igen.